Bistro

BISTRO a PEKÁRNU jsme od prvního momentu koncipovali jako nerozlučnou dvojici, která se bude skvěle doplňovat.

V našem bistru vás čekají snídaně, doprovázené ošatkami upečených chlebů, housek a máslových loupáků z pekárny. Předkrmy jako jsou domácí kuřecí paštika s rozmarýnem a vůní Metaxy a malinami či krémové houby na rozpečeném fermentovaném chlebu s uzenou makrelou se výborně hodí k našim vínům.

Vychutnat si můžete také polévku nebo výběr hlavních jídel. Mezi nimi naleznete například kuřecí supreme s teplým zeleninovým ragú, pečeným mrkvovým pyré se zázvorem nebo vepřovou krkovici taženou na 85 °C v pečícím papíře, marinovanou v konfitovaném česneku a rozmarýnu. Každý pracovní den vám nabídneme nové polední menu. Celý dojem můžete zakončit sladkou tečkou v podobě našich dezertů či sladkých koláčků z pekárny. Doporučujeme také vafle, které jsou připravené z másla, Amaretta a čerstvé vanilky. 

Na novém menu jsme spolupracovali s vynikajícím pražským šéfkuchařem Tomášem Černým, který dříve pracoval mimo jiné v hotelu Four Seasons a necelých osm let vedl známou restauraci La Finestra v Praze. Budeme potěšeni, když naše jídla ochutnáte a budete-li spokojeni, rádi vás znovu uvítáme. 

Přejeme vám dobrou chuť!

                                                                                                                                                                                                                  Manželé Scheithauerovi, majitelé Pekárny a Bistra Tady a teď



Týdenní nabídka

menu

Fotogalerie

Tady a teď pekárna a bistro

Adresa pekárny a bistra
Na Bělidle 31, 150 00 Praha
Provozní doba pekárny
Po–pá 8:00–18:00
Provozní doba bistra
Po–pá 8:30–20:00
Telefon do pekárny
+420 736 684 990
Telefon do bistra
+420 736 639 203
E-mail
info@tadyatedpekarnaabistro.cz